Vis relatert innhold

Torbjørn Jensen Teigland, avdelingsleder i Nettbuss

Torbjørn Jensen TeiglandTorbjørn Jensen Teigland. Foto: Aslak Borgersen

Torbjørn Jensen Teigland begynte i Nettbuss i september 2013. Han er oppvokst i Bodø og har flyttet litt rundt i Norge gjennom årene. Han har tatt bachelor i turisme og reiseliv i Finnmark, psykologigrunnfag i Tromsø og personalledelse på Hawaii. Han jobbet som planlegger for busselskapet Cominor i fem år i Finnsnes.

– Det er en litt annen situasjon enn dette, men det er innen samme bransje, legger Torbjørn til.

Har ansvaret

Jobben til Torbjørn går ut på å passe på den daglige driften av bussene, passe på at det går greit med den enkelte sjåføren som kjører bussen og at bussene ser anstendige ut. Rett og slett å få driften til å gå rundt.

Torbjørn er sjef for 30 medarbeidere og trives godt i jobben som ny avdelingsleder. Det er mye som skjer og man kommer også veldig tett innpå folk og får veldig god kontakt, presiserer han.

Torbjørn Jensen Teigland tar en liten prat med alle han treffer på rundtur i bygget. Det var mye som skulle på plass da de flyttet inn i samme bygget som Norgesbuss på Furubakken.

Mye jobb – god skår

– Anbudsstarten tok krefter. Alt skulle være på stell og vi måtte vise Ruter hvorfor det var vi som skulle vinne anbudet. Det var en stor prosess og det var mye som kunne gått galt. Det var mye ukjent i starten, men det er blitt veldig bra nå.

Nettbuss Øst har fått veldig høy skår på målingene som Ruter står for. Det kom nye resultater i desember som gir Nettbuss «full skår».

Det ikke ofte det kommer så fort etter at noen har startet opp. Det var uventet, men også svært hyggelig, sier Teigland fornøyd og smiler.

Målingene fra Ruter skjer uanmeldt. Da blir renhold i bussene sjekket, bussene utvendig, skader, skilter osv. Det er mange punkter som skal stemme for å bestå målingene fra Ruter. Derfor er det ekstra viktig at man jobber for å ha det ordentlig til en hver tid.

Torbjørn synes Oslofolk i alle aldre er veldig flinke til å reise kollektivt. I Nord-Norge var det hovedsakelig barn og de eldre som reiser med bussen.

Må koble av

For avdelingslederen skjer det mye hver dag, så det er god rekreasjon å få lov til å være ute.

– Jeg kan koble av la tankene vandre fritt til andre ting når jeg er ute på tur i naturen, sier han og lener seg tilbake i stolen.

Fritiden til Torbjørn går mye ut på aktiviteter som familien kan gjøre sammen. I tillegg holder Torbjørn seg i aktivitet med å spille fotball med kamerater i skolehallen like ved der de bor.

Han liker å være ute med familien, enten det er å gå tur i fjellet, stå på ski eller lage snømann i hagen. De prøver også å dra på kino eller teater sammen. Det er mange muligheter her i byen, sier Torbjørn fornøyd.

Published: 05.06.2015, 14:25