Vis relatert innhold

Ideell arbeidsgiver

NSB er kåret til en av Norges 100 mest attraktive bedrifter å jobbe i - i kategoriene business, ingeniørvirksomhet og humanistiske fag.

attraktiv_arbeidsgiver_2018Universum spør hvert år norske studenter om hvor de helst ville ha jobbet, dersom de kunne velge på øverste hylle. 

De 100 bedriftene som kommer øverst på listen kan smykke seg med tittelen «ideell arbeidsgiver». NSB kom i 2016 inn på listen i kategoriene business, ingeniørvirksomhet og humanistiske fag, og ble også i 2017 kåret til en av de mest attraktive arbeidsgiverene.

Les mer hos Universum.

Fornøyde ansatte

Vår årlige undersøkelse av medarbeidertilfredshet og arbeidsglede (MTA) viser at ansatte i NSB-konsernet har høyere arbeidsglede enn snittet både for Norge og for transportsektoren. De aller fleste er svært tilfreds med å være ansatt i NSB og oppfatter NSB som en attraktiv arbeidsplass.

Undersøkelsen viser at arbeidsdagen preges av tydelige forventninger, sterkt engasjement, gode, støttende kolleger - og stor arbeidsglede for de aller fleste.

Undersøkelsen viser også at godt og vel åtte av ti er fornøyd med lederen sin. De er tilgjengelige, viser medarbeidere og kollegaer respekt og er faglig dyktige, svarer de NSB-ansatte. Også her skårer NSB langt over landsgjennomsnittet.

Publisert: 15.04.2013, 13.21