Vis relatert innhold

Beate Wassvik, sekretær i Rom Eiendom

Beate WassvikBeate Wassvik, sekretær i Rom Eiendom.

Det er ikke like lett å få øye på eller skjønne detaljene bak arbeidet til Beate når hun legger til rette for og organiserer interne og eksterne møter, turer eller fellesmøter for alle i Rom Eiendom.

Når hun i tillegg har kontroll på alle henvendelsene som kommer daglig, er det bare å ta av seg hatten!

– Jeg er som en potet, jeg kan brukes til det meste, svarer Beate når hun blir spurt om arbeidsoppgaver og hvordan hverdagen er. Det er få ting Beate ikke kan ordne opp i.  

Som etasjeansvarlig i sjette etasje i konsernets nye bygg, får Beate anledning til å bli kjent med mennesker på tvers av konsernet og tar del i det som skjer på huset.

– Jeg setter pris på muligheten til å bli kjent med de som har like oppgaver i resten av konsernet og knytte nye kontakter.

Variert hverdag

Hverdagen byr på travle dager med høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver. Men Beate vil ikke ha det noe annerledes.

– Litt action og kontakt med kollegaer er det som gjør hver dag ulik og interessant. Skulle jeg sittet alene på et lite rom og bare stirret inn i skjermen, hadde jeg ikke trivdes like godt, forteller en smilende Beate.

Hun er strålende fornøyd med å sitte i landskap etter noen år på cellekontor.

– Nå er jeg en større del av fellesskapet, jeg fanger opp hva som skjer i de andre avdelingene og man får mulighet til å få et innblikk i deres hverdag.

Beate har vært i Rom Eiendom litt over 10 år. Da hun begynte var det 18 ansatte og hun hadde flere titler samtidig: resepsjonist, sekretær og ansvarlig for lunsj. Etter hvert økte antall ansatte, og jobben har blitt mer og mer en rendyrket sekretærfunksjon.

Privilegert

Beate trives veldig godt og har ingen planer om å slutte.

– Jeg føler meg privilegert som kan få jobbe i en spennende bedrift som Rom Eiendom og setter stor pris på alle mine hyggelige kollegaer og det gode miljøet vi har. Ingen dag er lik, og til tross for hektiske dager er det mye latter og humor blant oss, det er viktig for meg.

Jeg trives godt i vårt nye flotte bygg, og med vår fantastiske kantine er det en glede å gå på jobb her dag, avslutter Beate.

Publisert: 08.06.2015, 10.06